Безбедноста на интернет

Темата на неделата оваа година е „Безбедноста на интернет“. Во рамките на неделата ќе се одбележи и Светскиот ден за безбеден интернет кој оваа година по 10-ти пат се одбележува во светот под мотото „Поврзи се со почит“.  За таа цел овде го претставуваме видеото за оваа година.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s