Ден за побезбеден интернет 2014

Училиштата кои се дел од акцијата Недела на информатиката и оваа година ќе се вклучат во одбележување на Денот за побезбеден интернет. Главниот настан ќе се одржи на 11 февруари преку реализирање активности кои дополнително ќе ги објавиме. Оваа година овој ден се реализира под мотото „Ајде заедно да создадеме подобар интернет“.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s