Работилница со ученици

Може да го преземете планот и описот за работилница која може да се реализира во помалите одделенија( 4 и 5 одделение) на Денот за побезбеден интернет. Работилницата е преведена и прилагодена од: http://www.saferinternet.org.uk/safer-internet-day/2015

Rabotilnica so ucenici

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s