Квиз за учениците по повод Денот за побезбеден интернет 2015

Во прилог ви ги доставуваме и квизот кој може да се искористи како дел од работилниците кои ќе ги организирате по повод Денот за побезбеден интернет 2015.

Приачник за наставникот:

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s