Презентација за Денот за побезбеден интернет 2016

Презентацијата може да се искористи со учениците од основното образование.

One thought on “Презентација за Денот за побезбеден интернет 2016

  1. Пингување: Недела на безбеден Интернет 2016 – ОУ „Димитар Македонски“ – Скопје

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s