Недела на информатиката 2017

%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%80И оваа година се подготвуваат активности по повод Неделата на информатиката. Активносите се планираат во периодот 06 – 10 февруари. Училиштата кои сакаат да се вклучат во активностите може да ни пишат на nedelanainformatikata@gmail.com.

Во следните денови следуваат информации за конкретните работилници, квизови и игри преку кои ќе се промовира информатиката како наука во основното образование.

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s