Презентации за Денот за побезбеден интернет

Во прилог ви даваме две презентации кои можете да ги искористите на Денот за побезбеден интернет кој ќе се реализира во вторник на 07 февруари.

Истите се превод од презентациите на сајтот: www.saferinternetday.org

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s