Почетно програмирање во Scratch

Учениците во ООУ „Крсте Мисирков“, Скопје, ги направија своите први програми во Scratch како дел од настанот Coding is fun, придружувајќи се на одбележувањето на Europe Code Week

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s