Одбележан Денот за побезбеден интернет во ООУ „Страшо Пинџур“ – Неготино

Денес во ООУ „Страшо Пинџур“ – Неготино беше одбележан Денот за побезбеден интернет. Учениците од 6 одделение со наставничката по информатика Ѓорѓина Димова реализираа работилница на тема: „Креирај, поврзи се, сподели почит: Подобриот интернет започнува со тебе“.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s