Одбележан Денот за безбеден интернет во ОУ„Панајот Гиновски“ – Скопје

Одбележан денот за безбеден интернет во ОУ„Панајот Гиновски„ Нашето училиште и оваа година беше активно во одбележување на денот за безбеден интернет. Активностите ги заполнавме со интересни драматизации на следните теми: Создади, Поврзи и Сподели почит. Драматизациите ги подготвија учениците од IX-те одд, а ги одиграа пред учениците од петтите одделенија, кои подоцна подготвија пораки . За учениците од VI одд се реализираше работилница на тема “Create, connect and share respect: A better internet starts with you”.

Учениците од V одд на часовите проследија и презентација, а потоа ги подготвија пораките.

 

 

Работилница со родители

Како една од активностите кои се одржаа беше и работилницата со родителите. Учениците подготвија теми кои се интересни за нив, а на истоте разговараа, дебатира со родителите.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s