57 училишта вклучени во Неделата на информатиката

Уште 4 денови до почетокот на активностите од Неделата на информатиката. До сега се вклучија 57 училишта со над 60 наставници.
И оваа година активностите ќе се реализираат во рамки на Stem Discovery кампањата 2020. Доколку се уште не сте се вклучиле можете тоа да го направите со пријава на следниот формулар.

One thought on “57 училишта вклучени во Неделата на информатиката

  1. Пингување: Nedela na informatika | Наша Училница

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s