Неделата на информатиката во ООУ „Страшо Пинџур“ с.Соколарци

Во периодот од 10.02.2020 до 14.02.2020 во нашето училиште се спроведоа неколку активности за одбележување на Неделата на информатиката и тоа: Предавање на тема: Ден за побезбеден Интернет со учениците од 6 и 7 одд. Квиз прашања на тема: Онлајн живеење и Активности со кодирање со учениците од 3то до 6то одд.

Вкупно беа опфатени 42 ученика од 3то до 7мо одделение. Активностите беа организирани од двајца наставници Влатко Давитков и Христина Данилова

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s