Денот за побезбеден интернет во ООУ „Вера Јоциќ“

Училиштето „Вера Јоциќ“ го одбележало Денот за побезбеден интернет во рамки на Неделата на информатиката. На 11.02.2020 год.  се одбележа : # Ден на побезбеден Интернет- Together for a better internet # – презентација игра и Kahoot квиз.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s