Неделата на информатиката во ООУ „Кузман Јосифовски – Питу“, Скопје

Ние сме од ООУ Кузман Јосифовски Питу во општина Кисела Вода Скопје,од паралелка 82 со класен раководител Татјана Нанкова. Ние во рок од 10.02.2020 (Понеделник) до 17.02.2020 (Понеделник) ги изработивме слединте актвивности во рамките за Недела на информатиката:

  • „Соба за бегство“ го одржавме на 11.02.2020.
  • „Кодирај го своето име“ 13.02.2020
  • „Ден за побезбеден интернет“ 13.02.2020

 

  • „Барометар за чувства“ 14.02.2020

 

  • „Ден за побезбеден интернет 11 февруари 2020“ 14.02.2020

 

 

-„Кодирање со помош на картони за јајца“

 

Овие работилници ги одржуваа : учениците Бојан Дамјановски и Андреј Гроздановски и нивниот класен раководител Татјана Нанкова, а во нив учествуваа учениците :Ана Сенкова, Ева Лазаревска, Ема Варсамовска, Вања Петреска , Владимир Сол Божичевич Битуљану, Иван Блажевски, Марио Петровски, Матеј Бојаџиевски и Михаела Малинска.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s