Недела на информатика во ООУ „11 Октомври“ – Скопје

Неделата на информатиката ја одбележавме со активноста ,,Кодирај го своето име,, а Денот за побезбеден интернет го одбележавме со низа активности:Feeling barometer,  проследивме презентации за безбеден интернет, куси видеа, напишавме правила и ги презентиравме. Учениците со големо задоволство ги реализираа активностите, а најголем интерес поттикнаа видеата за безбеден интернет.

м-р Весна Недановска, Одделенски наставник во ООУ,,11 Октомври,,-Скопје

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s