Недела на информатиката во ООУ„Стив Наумов“ – Битола

Учениците од ООУ “Стив Наумов” – Битола, го кодираа своето име. По завршувањето на таа активност продолжија да ги користат кодовите за откривање на нови зборови. Одговорен наставник: Даниела Јовановска

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s