Недела на информатика во ООУ „Маршал Тито“ с. Муртино

Учениците од 3 одделение од ООУ „Маршал Тито“ с. Муртино со својата наставничка Фроска Смилкова ја одбележаа Неделата на информатиката со низа активности.

1 Активност – Денот за побезбеден интернет на 07.02.2023 со следење на презентацијата Побезбеден интернет

2 активност – Носи ги своите зборови – каде учениците даваа позитивни коментари за позитивна комуникација

3 активност – Кодирај го своето име

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s