Недела на информатика во ООУ “Свети Кирил и Методиј” Центар – Скопје

Во ООУ “Свети Кирил и Методиј” Центар – Скопје учениците од II-2 одделение заедно со наставничката Биљана Стојановска спроведоа неколку активности за одбележување на Неделата на информатиката и Денот за побезбеден, меѓу кои и Барометар на чувства и Декодирање на безбеден интернет. 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s