Недела на информатиката во ООУ „11 Октомври“ – Скопје, Центар

Учениците од ООУ „11 Октомври“ – Скопје, Центар неделата на информатиката ја одбележаа со повеќе различни активности. Гледаа и креираа сопствени видео записи на тема безбедно на Интернет, дискутираа за тоа како треба да се однесуваат на социјалните мрежи, учеа за сајбер насилство како и за факти и митови преку QR кодови. 

Наставник: Ирина Иванова

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s