Безбедноста на интернет

Темата на неделата оваа година е „Безбедноста на интернет“. Во рамките на неделата ќе се одбележи и Светскиот ден за безбеден интернет кој оваа година по 10-ти пат се одбележува во светот под мотото „Поврзи се со почит“.  За таа цел овде го претставуваме видеото за оваа година.