Квиз-натпревари помеѓу учениците во ОУ„Кирил и Методиј“ – с.Стајковци

Многу интересно беше на квиз натпреварите кои се случуваат помеѓу учениците од 6-тите и 7-мите одделенија. Можеби на моменти делуваа како лути противници, сепак на крај сите беа ПОБЕДНИЦИ.

ЧЕСТИТКИ ЗА ПОКАЖАНОТО ЗНАЕЊА!!!!

DSC01734 DSC01735 DSC01737 DSC01738

Први на мегдан беа учениците од шестите одделенија, а потоа следеа знаењата на учениците од седмите одделенија.

DSC01745 DSC01747 DSC01749 DSC01751 DSC01752

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s