Повик до училиштата

Училиштата кои сакаат да се вклучат во одбележувањето на Денот за побезбеден интернет може да ни пишуваат на електронската пошта: nedelanainformatikata@gmail.com.

Ќе добиете упатства за тоа какви активности да организирате во вашето училиште по повод овој ден. Исто така доколку имате и ваши идеи слободно пишете ни.

Можете да го разгледате сајтот и да ги видите работилниците кои досега ги имаме подготвено и реализирано со нашите ученици.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s